Ingen dag er lik på Fontenehuset, det blir aldri kjedelig.

Noe meningsfult og fylle dagen med
Historier

Noe meningsfult og fylle dagen med

Av Bente Tronrud

Etter mange år med å gjemme at jeg har angst, har det vært en befrielse å begynne på Fontenehuset Hønefoss. Etter å ha blitt veldig psykisk dårlig og havnet på Røysetoppen i 2012, har jeg ved hjelp av Fontenehuset kommet meg tilbake til et godt liv. Det føles godt å være hele meg med det jeg har i bagasjen. Det er veldig bra å si at man jobber på Fontenehuset i stedet for å gå i ring og ikke vite hvordan man skal fylle dagen.

Fontenehuset har hjulpet meg til struktur i hverdagen, noe meningsfylt og fylle dagen med, livsgnist, sosial arena, lære om andre mennesker og mange gode klemmer.  Bruke seg til det man har talent for, men også det å lære seg nye ting.

Jeg har fått mye bedre selvtillit og mestringsfølelse siden jeg begynte her.

Jeg jobber mye på kjøkkenet med å lage dagens lunsj, men også for eksempel baking til større prosjekter og møter. Det er trivelig å stå i cafeen der man også har tid til gode samtaler med andre medlemmer og ansatte.

Ved behov sitter jeg også i resepsjonen. Ingen dag er lik på FH, det blir aldri kjedelig. Det har nesten blitt min andre familie.