Tone er vår nye daglige leder

Tone Reneflot Thoresen tok over som ny daglig leder 1.juni 2020.

Jeg er født og oppvokst på Ringerike, 54 år og bosatt på Tyristrand. Jeg er utdannet fysioterapeut, har jobbet på Ringerike sykehus i 20 år i ulike stillinger fra fysioterapeut til avdelingsleder, prosjektleder og rådgiver innen kommunikasjon og kvalitetsarbeid. De siste 10 årene som administrasjonssjef i Ringerike utvikling AS som har vært Ringeriksregionens verktøy for å bidra til økt verdiskapning. Der ivaretok jeg også funksjonen som regionkoordinator for Ringeriksregionen de siste årene.

Jeg har stor respekt for den fantastiske jobben Annlaug har gjort som gründer av fontenehuset og leder gjennom mange år. Fontenehuset har en helt unik posisjon i Hønefoss og Ringeriksregionen. Jeg gleder meg veldig til å være med og utvikle dette videre sammen med medarbeidere og medlemmer.

I hele min yrkeskarriere har det vært viktig for meg at det jeg gjør har en mening og at det gir verdi for andre. Det gir meg energi. Derfor var det ikke noe vanskelig valg å takke ja til denne jobben.

Sånn ellers er jeg en skikkelig lokalpatriot som lett lar seg engasjere. Leder av kvinnenettverket NovaPro, sitter i styret i Kulturstiftelsen Fengselet og i Ringerike Ishockeyklubb. Jeg liker å være ute i skog og mark, på fjellet og ikke minst heie fram Ringerike Panthers i hockeyhallen.