Avslutningsfest for Annlaug

25. september 2020

Det var mange som ville gjøre stas på vår gründer og daglige leder gjennom 17 år.

Under ukeslutt sist fredag fikk Fontenehuset i Hønefoss et svært hyggelig besøk av tre representanter fra Odd Fellow Ordenen Sigurd Syr.

Det er grunn til å være stolt av innsatsen til medarbeidere da over 2500 kontakter ble gjort til våre medlemmer i den perioden vi hadde stengt og reduserte åpningstider pga korona.

Enhet for psykisk helse og rus i Ringerike kommune er en viktig samarbeidspartner for fontenehuset. I dag var enhetsleder Annlaug Helgerud og avdelingsleder Audun Løvstad på besøk.

Årlig gjennomfører fontenehusene i Norge en trivselsundersøkelse. Hensikten med undersøkelsen er å få oversikt over hvordan medlemmene opplever tilbudet på fontenehuset. Hvordan arbeidsmiljøet oppleves, hva som er bra og hva som kan bli bedre.

Sommerferien er over og vi er tilbake til normale åpningstider og ukesprogram.

Fontenehusene i Norge gjennomfører årlig en arbeid- og studieundersøkelse. Undersøkelsen er et godt verktøy for evaluering av fontenehuset for at vi hele tiden skal gi et best mulig tilbud til våre medlemmer.

Årsrapport 2019

10. august 2020

2019 har vært et aktivt og begivenhetsrikt år for Fontenehuset Hønefoss. Det er laget en fyldig årsrapport som forteller om aktivitet og resultater i året som gikk.

Alle trenger å bli sett, hørt, være til nytte, tilhøre et fellesskap og mestre oppgaver som må løses.

Tone Reneflot Thoresen tok over som ny daglig leder 1.juni 2020.

Annlaug som nå er pensjonist, slutter etter 17 innholdsrike år på Fontenehuset Hønefoss.

Grasrotandelen

08. juli 2020

Vil du gi oss din grasrotandel?

Les den nyeste utgaven av klubbavisen vår Fontenen.